In momentul in care va hotarati sa va cumparati o masina, ca regula generala, ratele nu ar trebui sa depaseasca 15% din salariul lunar. Acest procent va asigura acoperirea altor cheltuieli lunare.

Decideti intre o masina noua sau folosita. Stabilirea bugetului va fi relevanta atunci cand decideti ce sa cumparati, o masina noua sau second hand. Autovehiculele uzate au, in general, un pret mai bun, dar necesita o verificare amanuntita pentru a va asigura ca sunt in stare buna. Evitati sa cumparati o masina care a avut mai multi proprietari.

Daca doriti o masina eficienta din punct de vedere al consumului de combustibil, o masina hibrid este o optiune excelenta. Daca veti calatoriti pe distante lungi in mod regulat, optati pentru o masina cu patru cilindri. Mai putini cilindri inseamna o mai buna economie de combustibil.

Autovehiculele care functioneaza pe motorina sunt o optiune mai eficienta pentru persoanele care fac drumuri lungi in mod regulat, deoarece motorina este mai ieftina decat benzina.

Cautarea unei masini pe site-urile de vanzare a autoturismelor va ofera performantele, punctele forte si slabiciunile diferitelor modele de masini. Cititi recenziile cumparatorilor pentru a va forma o parere ampla asupra modului in care se compara masinile. Recenzile care sunt scrise direct de proprietarii de autoturisme sunt probabil cele mai sincere cu privire la potentialele probleme sau avantaje ale anumitor vehicule.

Inainte de achizitionarea unei masini, site-urile sunt, de asemenea, utile pentru compararea masinilor similare

achizitionarea unei masini

 

Cititi recenzii online despre dealeri locali pentru a vedea statisticile si experientele cumparatorilor.

Exista o larga varietate de resurse online care va vor ajuta sa gasiti o masina pe care v-o puteti permite. Comparati preturile. Comparati preturile unui model similar la diferiti producatori si dealeri. Daca cautati un anumit tip de vehicul, cum ar fi un hatchback mic, limitati cautarea pe acea categorie pentru a face cautarea mai simpla. Daca preturile nu sunt disponibile online, vizitati reprezentantele. Decizia corecta este importanta, dar este bine sa intelegeti ca nu exista o alegere perfecta. Masinile de astazi sunt mai sigure decat oricand. Au destule facilitati la un cost mai mic decat in trecut. Pe scurt, exista mai multe optiuni, iar decizia finala este intr-adevar o chestiune tine care de gustul fiecarui cumparator.