Veste buna pentru turistii romani si straini care planuiesc o vacanta catre Banat, insa nu detin o masina personala! Site-ul TimisoararRentaCar.ro pune la dispozitie peste 300 de masini disponibile pentru a fi inchiriate la preturi accesibile. In acest fel, calatoriile nu depind de un program stabilit de mijloacele de transport in comun: totul se desfasoara dupa bunul plac al conducatorilor auto.

Turismul in Banat nu presupune costuri mari cu masini inchiriate din Timisoara

Costurile pentru o calatorie in apropiere de Timisoara nu sunt deloc ridicate. Inchirierea unei masini mici de la firma WLC Rent a car, este potrivita pentru un cuplu care calatoreste doua zile in afara orasului.

Masina potrivita pentru o calatorie in familie numeroasa este Dacia Lodgy cu 7 locuri, pentru care conducatorul auto trebuie sa plateasca in jur de 80 Euro pentru doua zile.

Daca minivacanta este petrecuta alaturi de prieteni, ar putea fi necesar un van de 8+1 locuri, in valoare de aproximativ 180 Euro pentru doua zile.

Principalele 3 locuri ce nu trebuie ratate in vestul tarii

Una dintre destinatii ar putea fi Resita, pentru a vizita Muzeul de locomotive in aer liber. Aici turistii vizualizeaza prima locomotiva construita in Estul Europei, in 1872, denumita Resicza. Tot aici, alte 15 locomotive asteapta vizita a mii de turisti. Acestea au fost in anul 2018 curatate si reconditionata, pentru a avea acelasi aspect precum aveau la momentul in care au fost construite.

Masini de inchiriat din Timisoara | TimisoaraRentaCar.ro

TimisoaraRentaCar.ro

Cascada Bigar trebuie sa se afle pe lista turistilor din vestul tarii. Cascada a impresionat chiar si o multime de turisti straini, care au redactat articole de presa in acest sens, denumind locul „neobisnuit si spectaculos”.

Cheile Nerei, un alt punct turistic spectaculos al Romaniei, de data aceasta in sud-vestul tarii, se afla in judetul Caras-Severin. Cascada Bigar face parte din Cheile Nerei, alaturi de Cascada Vaioaga, Ochiul Beiului, Cascada Beusnita, Lacul Dracului, Cascada Susara, Manastirea Nera, Sasca Montana. Acestea sunt doar cateva dintre locurile uimitoare ce pot fi vizitate in aceasta zona.