Persoanele care au nevoie de o masina pentru a se deplasa pe durata unei excursii sau pur si simplu pentru ca masina proprie s-a stricat, au acum la dispozitie o solutie foarte simpla: inchirierea unui autoturism de la o companie de profil! Rezervarile se pot face telefonic sau prin completarea unui formular online cu datele personale (nume, numar de telefon, adresa de e-mail) si perioada in care clientii au nevoie de un autoturism!

Cine poate  beneficia de serviciile unei firme de inchiriere masini?

inchiriere masini

Soferii trebuie sa aiba cel putin 21 de ani impliniti si sa detina un permis de conducere national sau international de cel putin un an. De asemenea, in momentul semnarii contractului trebuie si prezentat buletinul sau cartea de identitate.

Ce tip de masina pot alege soferii?

Gama de masini din care se poate opta este foarte mare, oferta adresandu-se unui public larg. Companiile de inchirieri dispun de autoturisme mai mici, ideale pentru calatorii in doi, de masini mai mari, perfecte pentru excursii in grup sau in familie, precum si de masini de lux, la care apeleaza de obicei firmele, pentru a asigura transportul partenerilor oficiali.

Dotari si servicii asigurate

In functie de sezon, autoturismele sunt dotate corespunzator. De exemplu, iarna acestea sunt echipate cu anvelope specifice anotimpului rece, in conformitate cu legislatia in vigoare. De asemenea, rovigneta este platita de compania de inchirieri, impreuna cu asigurarea. Soferii nu trebuie decat sa fie foarte atenti la drum si sa se bucure de condus si de timpul petrecut in familie, in functie de caz. In situatia in care intampina probleme tehnice, ei pot beneficia de serviciile auto oferite de o echipa de profesionisti. Aceasta este disponibila mereu, indiferent de zi sau de ora, deplasandu-se la fata locului si oferind ajutor tehnic. Daca este nevoie, masina este tractate pana la sediu si se poate inlocui cu o alta, acelasi model sau cu un model diferit.