Vacantele cu familia la ski cer o organizare riguroasa in prealabil, iar un prim pas este alegerea de masini de inchiriat din Otopeni de la WLC. In general, calatoriile alaturi de copii presupun o planificare mult mai atenta si conditii de inalta calitate.

Mijlocul de transport cu care familia va calatori trebuie sa fie spatios, confortabil si sigur. Daca cei ce planuiesc o vacanta nu detin un astfel de autovehicul, inchirierea unuia de la firma Inchirieri-Masini.ro este solutia optima.

Firma de inchirieri masini din aeroport Otopeni pune la dispozitie vehicule pentru orice ocazie au nevoie clientii: masini mici, medii sau mari, pentru oras sau destinatii de vacanta.

Modele de masini de inchiriat din Otopeni potrivite destinatiilor montane

Cand vine vorba despre o vacanta la ski, masina trebuie sa fie potrivita calatoriilor la munte. Principalele modele auto din oferta Inchirieri-masini, potrivite pentru o familie numeroasa sunt urmatoarele:

  • Mercedes Vito AT

O masina potrivita pentru 9 pasageri, Mercedes Vito AT are 163CP si este dotata cu ABS, ESP, airbag-uri, comenzi pe volan, computer in bord, proiectoare ceata, functia de incalzire a parbrizului si multe asemenea, pentru a oferi siguranta si confort sporit. Este masina perfecta pentru o familie numeroasa sau o gasca de prieteni, potrivita pentru orice destinatie.

  • Dacia Lodgy

Dotata cu aer conditionat, airbag-uri, geamuri electrice, inchidere centralizata, alarma, precum si alte functii deosebit de utile, Dacia Lodgy este masina destinata familiei. Are un consum redus, este spatioasa si poate transporta pana la 7 pasageri.

Masini de inchiriat din Otopeni | inchirieri masini din aeroport Otopeni | Inchirieri-Masini.ro

masini de inchiriat din Otopeni

  • Suzuki S Cross 2016

Unul dintre cele mai potrivite modele de masini este un SUV, Suzuki S Cross din 2016. Are un portbagaj foarte incapator, este o masina confortabila si poate transporta pana la 5 persoane. Dintre toate cele prezentate, un SUV pare a fi cea mai buna optiune pentru o vacanta la munte. Mai mult de atat, preturile pentru inchirierea acestui model nu sunt deloc ridicate: aproximativ 95 Euro pentru o escapada de 3 zile.

Site-ul care pune la dispozitie astfel de masini, precum si multe altele, poarta denumirea companiei: Inchirieri-masini. Aici, rezervarile se pot face rapid, online, clientii beneficiind in acest fel chiar si de reduceri substantiale.