Inchirierea unei masini a devenit in ultimii ani o modalitate foarte sigura si facila de a avea mereu acces la un autoturism pentru nevoile clientilor, iar serviciile de inchirieri auto din Sibiu s-au dovedit a fi foarte rentabile, mai ales pentru ca implica doar costurile de baza pentru un anumit numar de zile, nu pe termen lung.

Inchirierea auto este avantajoasa din numeroase puncte de vedere, insa clientii au si responsabilitati pe care trebuie sa le respecte astfel incat sa nu raspunda din punct de vedere legal.

Ce reguli se aplica persoanelor care doresc sa apeleze la serviciile de inchirieri auto din Sibiu?

Serviciile rent a car din Sibiu sunt disponibile oricarei persoane care a implinit o anumita varsta si care dispun de permis de conducere valabil. In cazul in care nu au permis de conducere, este important sa fie stipulat in contract ca inchirierea autoturismelor sa dispuna de sofer personal. Se considera un candidat valid la serviciile de inchirieri auto persoanele care au cel putin un an de la dobandirea carnetului de sofer.

Printre cele mai importante responsabilitati ale inchirierii autoturismelor se numara:

  • Predarea autoturismului in aceleasi conditii de igiena primite – autoturismul va fi inchiriat curat la interior si la exterior, cu plinul de combustibil facut. La predare, aceleasi conditii trebuie respectate pentru a nu plati suplimentar.

Inchirieri auto din Sibiu | Rent a car din Sibiu | Sibiu-RentaCar.ro

rent a car Sibiu

  • Inchirierea in numele altui client nu este imposibila. In functie de politica companiei WLC Rent a car, clientii vor trebui sa se intereseze dinainte si sa treaca in contract cine va conduce masina si daca exista soferi aditionali, persoane care au capacitati de sofat cu experienta dovedita.

  • Inchirierea autoturismului se realizeaza numai in tara. Firma sibiu-rentacar.ro stipuleaza in contract ca nu este posibila plecarea in strainatate cu autoturismul inchiriat.

  • In caz de avarie, agentiile care inchiriaza masini se obliga sa inlocuiasca masina si sa rezolve problema la service-ul cu care au contract. Responsabilitatile persoanelor care inchiriaza includ conducerea cu grija a autoturismului si evitarea accidentelor auto.