Cinci motive pentru care sa alegi un loc de parcare in spatiul special amenajat de Park4Fly

Soferii care sunt extrem de grijulii cu masinile personale si care nu vor sa riste ca la intoarcerea din vacanta sau dintr-o calatorie de afaceri sa-si gaseasca autoturismele avariate intr-o parcare publica au acum la dispozitie o varianta moderna si sigura: parcare aeroport Park4Fly. Este vorba despre un spatiu suficient de mare pentru a gazdui un numar ridicat de autoturisme, un spatiu supravegheat video in permanenta si totodata bine pazit de personal specializat. Citind randurile urmatoare, conducatorii auto pot descoperi principalele motive pentru care trebuie sa aleaga aceasta varianta in detrimentul parcarii masinii personale pe spatiul public.

Drumul pana si de la aeroport, confortabil

Alegand sa-si lase masinile chiar langa cel mai mare aeroport din Romania, aeroportul Henri Coanda, soferii nu mai trebuie sa apeleze la mijloacele de transport in comun pentru a ajunge ei. Acestia pot veni cu autoturismele personale, iar astfel evita atat autobuzele, cat si taxiurile cu preturi foarte ridicate.

Transfer pana la Terminalul Plecari si de la Terminalul Sosiri

Un alt motiv pentru care optarea pentru parcare Otopeni pe termen lung este o alegere excelenta este aceea ca firma Park4Fly pune la dispozitia clientilor un shuttle bus care sa ii duca din parcare pana la Terminalul de Plecari, dar si de la Terminalul Sosiri pana la parcare. Acest serviciu este gratuit si se face pentru fiecare client in parte, astfel incat nimeni sa nu fie nevoit sa astepte. Singurul caz in care transferul poate dura pana la 15 minute este acela in care traficul este aglomerat.

Siguranta 100%

Avand in vedere ca toate masinile sunt monitorizate video in permanenta si ca, in plus, Park4Fly asigura paza 24 din 24 de ore, soferii care pleaca din tara sau din oras pot avea certitudinea ca autoturismele lor sunt in siguranta. Mai mult, daca atunci cand sunt in vacanta, conducatorii auto vor sa isi vada masinile, pot accesa platforma online pusa la dispozitie de catre Park4Fly, pe care isi pot vedea autoturismele in timp real, live.

Parcare aeroport Park4Fly | parcare Otopeni pe termen lung | park4fly.ro

parcare aeroport Park4Fly

Prelungirea perioadei pentru locul de parcare

Nu in ultimul rand, daca soferii doresc sa-si prelungeasca vacanta si au nevoie de cateva zile suplimentare de parcare, pot face acest lucru. Ei trebuie sa contacteze reprezentantii park4fly.ro si sa le transmita noua data la care isi vor prelua autoturismele.