Ca o comoara a unui pirat, marcata cu X pe o insula pustie, inchirierea unei masini si pretul mic pentru acest serviciu, seama cu actiunea romanului ”Comoara din insula” scris de Robert Louis Stevenson. Dar, spre deosebire de rubine, perle si monedele de aur, inchirierea auto este foarte reala. Exista astfel de servicii si pot fi solicitate. Tot ce trebuie sa faceti pentru a le avea este sa alegeti compania de la care sa inchiriati, iar We Love Cars ofera servicii de inchirieri auto in Craiova.

S-ar putea sa nu gasiti masina ca fiind o comoara deoarece va trebui returnata la expirarea perioadei de inchiriere, insa va puteti bucura deplin de aceasta atat timp cat este in posesia dumneavoastra. Mai ales daca va bazati pe urmatoarele sfaturi, este imposibil sa nu fiti satisfacut!

Reducerile exista chiar si in cadrul companiilor de inchirieri auto. Daca lucrati la o companie corporativa, este foarte posibil sa aveti deja reducerea pe care o doriti, deoarece multe dintre aceste companii au contracte foarte avantajoase in acest sens. In cazul in care sunteti student, nu va faceti griji, deoarece exista beneficii si pentru studenti!

Inchirieri auto in Craiova – oferte atractive pe tot parcursul anului pe craiovarentacar.ro

inchirieri auto in Craiova

Daca ati planificat o vacanta dar constatati ca nu aveti mijloc de transport sau nu aveti unul pe atat de mare pe cat este grupul alaturi de care veti calatori, accesati craiovarentacar.ro si rezervati masina dorita pentru perioada respectiva. In acest fel, veti fi sigur ca vacanta va fi una reusita avand la indemana masina potrivita!

In situatia in care, inainte de a prelua masina aveti de facut un zbor cu avionul, serviciul de rent a car in aeroport Craiova este asigurat tot de WLC. Nu trebuie decat ca in momentul rezervarii sa precizati ora aterizarii, iar un angajat WLC va aduce masina. Cu plinul facut, cauciucuri de calitate si revizie tehnica la zi, nu va ramane decat sa va bucurati de calatorie!

Calatorind cu masini inchiriate de la We Love Cars veti avea parte numai de experiente pozitive, de tot sprijinul necesar, nu doar inainte de calatorie, ci si in timpul acesteia, si de oferte atractive pe tot parcursul anului! Nu merita sa aveti parte de calatorii inconfortabile, atat timp cat WLC prin Craiova Rent a Car poate oferi confort la pret corect!