Este important sa dispuneti de toate cele necesare in autoturism atunci cand inchiriati unul, pentru ca experienta pana la destinatia aleasa sa fie una relaxanta si placuta. Astfel ca este important sa va informati in legatura cu ce accesorii extra ofera fiecare masina. De exemplu, in cazul unei calatorii in familie, cand va lua parte si un bebelus, este nevoie de un scaun special pentru acesta. Asigurati-va, astfel, ca specificati in cerintele legate de masina, nevoia unui scaun pentru copil, care sa se incadreze in standardele ce ii vor oferi siguranta celui mic.

Accesorii extra?

Adauga la masina inchiriata si un GPS, pentru a nu va ingrijora ca este posibil sa va rataciti. Cu ajutorul unei harti digitale, veti ajunge la destinatie fara probleme. Chiar daca exista numeroase indicatoare pe drumul ce urmeaza sa-l parcurgeti, chiar si cei care care l-au mai strabatut anterior se pot pierde.

Un alt accesoriu care va poate fi de un real folos in calatoria cu masina pe care o inchiriati, este cutia portbagaj. Aceasta este aplicata pe acoperisul autovehiculului, oferindu-va sansa sa impachetati cu voi mai multe lucruri decat va permitea portbagajul de care dispune masina.

In cazul in care inchiriati masina iarna, este important sa dispuneti de lanturi antiderapante. Acestea vor preveni accidentele nedorite pe zapada sau gheata si va vor oferi siguranta intr-o calatorie iarna. De altfel, o alta solutie sunt husele antiderapante, care indeplinesc acelasi rol. De asemenea, in aceasta perioada a anului, asigurati-va ca masina dispune de cauciucuri de iarna.

Pentru o vacanta la ski, este necesar un sistem de prindere a echipamentelor pe acoperisul masinii. Asigurati-va ca masina pe care o inchiriati dispune de acesta, pentru ca transportul echipamentelor ce vor face vacanta de neuitat, sa fie simplu.

Exista si dispozitive de prindere a bicicletelor deasupra masinii. In functie de destinatia aleasa si de activitatile pe care vreti sa le desfasurati acolo, alegeti accesoriul extra pe care doriti sa vi-l ofere masina, pentru a transporta in siguranta toate cele dorinte.

Fiecare accesoriu este menit sa va usureze calatoria spre destiatie. Fie ca este vorba de un sistem GPS, un scaun ce ii va oferi siguranta bebelusului, sisteme de siguranta pentru iarna, ori sisteme de prindere a echipamentelor sportive, scopul este acelasi, de a va oferi confort si siguranta. Deci asigurati-va ca atunci cand platiti o suma de bani pentru inchirerea unei masini, aceasta dispune de toate cele necesare.