O parcare langa aeroport Henri Coanda este optiunea perfecta pentru persoanele care calatoresc in afara tarii, chiar si pe termen lung. Specialistii de la Park4fly.ro gazduiesc masinile soferilor chiar si pe termen lung, oferind un discount special in acest sens.

Organizarea unei calatorii poate fi stresanta, iar aceasta parcare vine in ajutorul soferilor, reducand din grijile pe care le are. Un aspect foarte important pe care trebuie sa il ia in considerare o persoana inainte sa calatoreasca este cel privitor la transportul pana la aeroport. Aceasta grija va fi eliminata atunci cand transportul se face chiar cu masina personala. Este posibil taxiul sa nu dispuna de suficient loc pentru bagaje sau chiar sa nu fie disponibil intr-un moment al zilei, atunci cand traficul este aglomerat.

Trebuie sa am incredere in serviciile de parcare langa aeroport Henri Coanda?

Serviciile unei parcari din apropierea aeroportului sunt foarte avantajoase si de incredere. Este singura modalitate prin care soferul este convins ca va ajunge la timp la aeroport, fara sa se bazeze pe alte mijloace de transport, precum autobuzul sau taxi.

Companiile aeriene sunt foarte reticente in a restitui banii pentru zborurile ratate si de multe ori, oamenii raman cu banii platiti, optand pentru a ramane acasa in cele din urma sau pentru a plati o noua suma de bani pentru alte bilete. Cu aceasta parcare la Otopeni pe termen lung din apropierea aeroportului, soferul stie exact cat timp trebuie sa aloce drumului, eliminand un stres – acela al posibilitatii pierderii zborului.

Parcare langa aeroport Henri Coanda | parcare la Otopeni pe termen lung | Park4fly.ro

parcare langa aeroport Henri Coanda

Ce se intampla atunci cand soferul pleaca intr-o calatorie, insa uita un obiect important acasa? Este vorba despre un portofel, un telefon sau pasaport. Daca el realizeaza faptul ca le-a uitat acasa chiar atunci cand se afla in mijlocul de transport in comun, este prea tarziu sa se mai intoarca. In mod similar, daca se afla in taxi, tariful pentru a se intoarce la domiciliul clientului este foarte ridicat. In schimb, cu masina personala, el se poate intoarce rapid acasa pentru lucrurile uitate, fara a suporta taxe suplimentare.

Soferii pot verifica starea masinii in timp real prin serviciul de monitorizare non-stop.