Ei bine, toate serviciile rent a car în Craiova sunt servicii de incredere si de inalta calitate disponibile pentru toti clientii care se gandesc sa inchirieze o masina tata pe termen scurt cat si pe termen lung. Procedura este foarte simpla, totul desfasurandu-se online, in cativa pasi. Bineinteles ca se poate inchiria o masina si prin apel telefonic. Asadar, pentru inceput se va completa un formular cu datele personale.

Craiovarentacar.ro este un site foarte vizitat de toti cei interesati de inchirieri masini. Bine de stiut este ca varsta medie a clientului care va conduce masina inchiriata trebuie sa fie de 21 de ani si sa aiba un an experienta. Firma de inchirieri auto Craiova pune la dispozitia clientilor diverse clase de autoturisme la preturi foarte accesibile.

De ce trebuie sa tii cont atunci cand optezi pentru serviciul rent a car din Craiova?

Un prim sfat dupa inchirierea masinii este realizarea unor poze prin care sa fie surprinse, daca exista, bineinteles, anumite defecte. Acest lucru este foarte important pentru a nu exista probleme la final. Daca apar cumva anumite taxe de reparatii nefondate, fotografiile vor scapa clientii. Atunci cand sunt realizate fotografiile trebuie sa fie prezent si un reprezentant al companiei de inchirieri masini.

Un al doilea sfat, la fel de important de care toti clientii trebuie sa tina cont este ingrijirea autoturismului. Ideal este ca cel care inchiriaza masina sa respecte toate detaliile referitoare la drum, cele stabilite in contractul de inchiriere. Rezervorul masinii trebuie sa fie ca la inceput in momentul in care autoturismul este inapoiat companiei. Astfel, inainte de returnare, clientul va trebui sa alimenteze masina.

Inchirieri auto Craiova | Rent a car în Craiova | CraiovaRentaCar.ro

inchirieri auto Craiova

Cei de la companiile de inchirieri masini ofer clientilor si GPS. Unii opteaza pentru el, altii nu si il utilizeaza pe cel de pe smartphone. Daca se doreste economisirea banutilor, atunci se recomanda folosirea accesoriilor existente acasa.

Fiind vorba de o vacanta, da, inchirierea unei masini este cea mai buna optiune. Daca se va tine cont de tot ce s-a mentionat anterior, clientii interesati nu vor avea nici un fel de problema, ba din contra, vor avea doar de castigat.