Stii care este cea mai ieftina masina electrica de pe piata?

Vrei sa investesti intr-o masina verde si te intrebi care este cea mai ieftina masina electrica de pe piata? Vei afla in acest articol care sunt cele mai bune modele.

Pretul celei mai ieftine masini electrice de pe piata, s-ar putea sa te surprinda. Exista chiar si subventii, iar constructorii fac eforturi enorme pentru a aproviziona piata masinilor 100% electrice cu preturi bune si dotate cu performante remarcabile, inlaturand astfel ideea de vehicul foarte scump.

Renault Twizy. Twizy este inainte de toate, o masina care se remarca cu un look unic. Este ultra compacta, avand 2 metri 338 cm lungime si 237 metri latime, dar si o inaltime de 454 metri. Pretul sau este de 7540 euro – este cea mai ieftina de pe piata. Are doua locuri.

Peugeot i-Ion. O citadina mica ideala pentru circulatul prin oras cu dimensiuni compacte, cu calcultor la bord, clima si un sistem de navigare. Are o autonomie de aproximativ 150 km si o baterie de 16kwH.

Smart Fortwo Electric Drive. O surpriza in acest clasament, masina Smart Fortwo Electric Drive a devenit si ea leader si este printre cele mai ieftine masini electrice de pe piata. Este un model de masina citadina perfecta, chiar daca are doua locuri. Are un format ideal, o autonomie onorabila pentru 160 de km pentru a se deplasa in oras si este si foarte silentioasa.

Mitsubishi i-MiEV Electriq. Doua finisaje sunt propuse cu o autonomie in jur de 160 de km si o viteza maxima de 130 km/h. Este posibil sa se incarce bateria cu 80% in 30 de minute, un lucru foarte util.

Renault Zoe. Are o autonomie de 370-403 km in modul electric cu o viteza maxima de aproximativ 135 km/h. Tehnologia folosita la bordul acestei masini electrice si ecologice este ultra moderna, totul intr-un habitaclu foarte bine gandit.

Hyundai Ionic. Prima berlina electrica a constructorului corean Hyundai, Ionic se distinge printr-un calandru tipic. Are un motor de 120 de cai si ajunge de la 0 la 100 de km pe ora in 9,9 secunde.