Daimler Chrysler a lansat recent sedanurile de lux ”Maybach„ – acestea numărându-se printre cele mai scumpe și complexe mașini construite vreodată. Aceste mașini sunt echipate complet din punct de vedere electronic – se întâmplă mai rar ca o piesă sau o funcție a acestei mașini să nu fie electronică sau să nu fie controlată electronic. În fapt, mașina prezintă nu mai puțin de 76 de unități controlate electronic! Propunem cititorilor să urmărească doar câteva din punctele forte ale acestei mașini.

Să sugerezi că bancheta din spate este luxoasă pare un afront adus acestei mașini. Așezați în spatele unui despărțitor de geam care poate varia în transparență, pasagerii pot ajusta electric spătarul și brațele fotoliilor, ultimul dintre ele având capacitatea de a se regla la 47°. Un facilitator de memorie va permite acestor setări să se reconfigureze pe parcurs.

În plus, scaunele prezintă funcția de masaj lombar, în care un sac pneumatic este umplut și eliberat de aer. Toate aceste funcții vor facilita pe cât posibil călătoria pasagerilor și îi vor încânta prin toate aceste inovații.

Având în vedere că industria automotive dispune de diferite design-uri de automobile și ținând cont de fiecare showroom al unui dealer prezintă diverse modele, toate sunte diferite, în modul lor unic. Competitor al clasei sale, autovehiculele Chrylser reprezintă unele dintre cele mai îndrăgite mașini de pe piață, datorită elementelor incredible și acelor părți Chrysler incluse în specificațiile minuțios inspectate ale mașinii.

Chrysler & Co

Maybach

Chrysler este o corporație cu sediul în Statele Unite care fabrică automobile elegante; se află pe piață cu mult timp înainte, suficient ca ei să controleze inovațiile și înaintările tehnice în beneficiul lor. Fondat de Walter Percy Chrysler în 1925, Chrysler reprezintă un produs al componenetelor rămase din Compania Maxwell Motor. În 1998, Corporația Chrylser a fuzionat cu Daimler-Benz devenind compania cunoscută sub numele DaimlerChrylser.

Asemenea altor creatori de motoare, automobilele Chrylser au trecut printr-o serie de inovații și îmbunătățiri tehnologice pentru a face față noilor cerințe de pe piață.

În 1928, Chrylser a introdus brandul De Soto pentru categoria intermediară și marca Plymotuh pentru categoriile inferioare. Compania a mai cumpărat, de-asemenea, firma de automobile Dodge Brothers cu scopul de a avea o serie întreagă de brand-uri asemenea celor de la General Motors. Însă, cu toate acestea, firma Chrysler încă mai prezintă periodicele crize financiare care le-a devenit logo.

Piața Chrysler oferă o gamă variată de autovehicule care vin în diferite mărimi, nuanțe, forme ș.a.m.d. Însă ceea ce orice cumpărător trebuie să știe este că automobilul trebuie să corespundă atât cerințelor tehnice, cât și cerințelor personalității umane a iubitorului de mașini.