Timpul se schimba si unele lucruri care par noi acum vor fi, in viitor, parte a trecutului. Indiferent cat de mult se agata cineva de anumite lucruri, ele eventual devin vechituri. Impatimitii auto, sunt capabili sa vada viata din interiorul masinilor, iar ele sunt, de asemenea, subiectul schimbarilor.

Tehnologia auto urmeaza sa faca niste salturi uriase.

tehnologia auto

Asta inseamna ca anumite caracteristici, care acum par revolutionare, vor fi, probabil uitate si invechite, in viitorul apropiat. Deja multe lucuri vin si pleaca in domeniul auto. Vor disparea ele in viitor? Cateva dintre ele care, cel mai probabil, vor disparea in curand sunt:

Oglinzile laterale ale masinilor

Acestea reprezinta o solutie nu tocmai performanta si de inalta tehnologie, care, in curand, vor fi inlocuite de camere video. In primul rand profilul aerodinamic al masinii se va schimba radical, iar in planul secund masinile vor putea fi parcate mai usor.

Aceasta caracteristica este considerata o faza intermediara a tehnicii. Exista, de asemenea, si masini concept, precum BMW i8 , care deja au iesit la rampa fara a avea oglinzi si care reprezinta acum viitorul masinilor.

Sistemele de navigatie

Sistemele de navigatie au devenit lucruri obisnuite pentru masinile anilor 2000, iar GPS-urile asemenea. Acum, toata lumea detine un smartphone, care este mai usor de utilizat si detine sisteme de navigatie performante, cu comanda vocala, care se pot folosi la fel de bine.

Ele vor disparea,in viitor, iar acelasi lucru se va intampla si cu sistemele GPS si odata ce telefoanele vor putea fi integrate in ecranul tabloului de bord.

Porturile USB

Acum, porturile USB sunt din ce in ce mai prezente in masini. Drumurile lungi sunt mai confortabile cand exista posibilitatea de a conecta telefonul la un sistem de divertisment. In curand insa, acest lucru nu va mai fi atat de actual.

Wi-Fi in masina

Atunci cand masinile au avut posibilitatea de a avea Wi-Fi la bord, aceasta a parut o idee buna. Nu sunt extrem de multi oameni care folosesc laptopurile in masini, iar daca chiar au nevoie de unul, acesta se poate conecta la hotspot-urile mobilelor. In plus, aceasta caracteristica necesita si un abonament suplimentar.